Barnelørdag på Kulturhuset - Barneimpro

Om arrangementet

Barneimpro - Bli med å lag verdens kuleste barneforestilling sammen med Christer Wold Sundstøl og Marthe Wilhelmsen fra "Bare flaks"

Velkommen til en forestilling hvor du selv er med på å inspirere historiene! Marthe Wilhelmsen og Christer Wold Sundstøl inviterer til barneimpro.

Dette er en morsom, fantasifull og leken forestilling der publikum bestemmer hva som skal skj! Hver forestilling er unik, og de tar utgangspunkt i publikummet som er der akkurat den dagen. "Vil du se et eventyr som foregår i hjernen? Eller hvordan det går om man skal stjele verdens største diament ? Hva skjer egentlig om natta på skolen?"

Arrangement er gratis takket være at Kulturhuset har fått støtte fra Sparebanken Sør og Agder fylkeskommune. Det passer for alle barn og voksne fra 3-99 år, og det varer i ca. 30 minutter.