Program høsten 2022

Her er programmet for høsten 2022 på vårt fantastiske kulturhus. Og hvilken høst det kommer til å bli !  Du kan lese brosjyren vår her

Aldri har vi hatt så mye nytt og variert på menyen, og vi håper at publikum strømmer til alle de flotte arrangementene. Det vil i tillegg kommer flere gode arrangement i regi av biblioteket, kinoen, kulturskolen og Kulturuka, så følg med på vår FB-side og hjemmeside.

Det er også Kulturhusets 10 års jubileum (utrolig, men sant) og i den anledning tilbyr vi en spennende dagskonferanse torsdag 13. oktober om veien videre (Om fremtiden, kunst, kultur og bygdesentrumsutvikling i Vennesla).  Ikke alle foredragsholdere er spikret ennå, men hvis de er av samme kalibre som de vi allerede vet kommer, så er dette konferansen du ikke vil gå glipp av.  I tillegg får du med en konsert av In The Woods med Bernt Fjellestad som vokalist. Konferansier er Ingunn Abrahamsen.

Her er noen av våres høydepunkt:

Gratis arrangementer for barn arrangeres lørdager kl 12.00.
En stor takk for økonomisk støtte fra Sparebanken Sør og Agder fylkeskommune. Dette gjør at vi kan skape ekstra aktivitet og ha gratis barneforestillinger.

Molly og partner 1. oktober kl 12.00:
Molly & Partner er Marianne Krogness og Karoline Herlofsen - fantastisk barneshow med mye musikk.

Barneimpro 29. oktober kl 12.00:
Bli med å lag verdens kuleste barneforestilling sammen med Christer Wold Sundstøl og Marthe Wilhelmsen fra "Bare flaks".

AleneMalene og Drømmebrillene 26. november kl 12.00:
Fortellerkunst og musikkteater på rim. På flere av scenene i forestillingen, oppfordres barna til å delta med sang, herming, tulleri, rim og klapping.

Erik Mogeno 10. desember kl 12.00:
Tryllekunstner, buktaler og komiker Erik Mogeno (og Kalle) er tilbake med Juleshow.

Lørdag i Kulturhuset – for voksne:
Billetter fåes kjøpt her, i bibliotekskranka, på 38137300 og ved inngang en time før arr. Smia er åpen med salg av drikke og snacks.

Hilde Hefte med Piaf-forestilling 1. oktober kl 20.00:
Hilde Hefte kommer til Kulturhusets Foaje for å synge og fortelle om Edith Piaf. Hun har fått med seg den dyktige musikeren Vidar Bø på tangenter. Lyd er ved Simen Hefte.
Billettpris: 250,-.

Trond Granlund med band 29. oktober kl 20.00:
Trond Granlund med band besøker vårt kulturhus med sin fantastiske musikk !
"Et av de rareste paradoksene i moderne norsk musikkhistorie er at Trond Granlund gikk fra å være storselger til å bli en slags kultuhelt da han begynte å lage plater på norsk" - Dagsavisen.
Billettpris: 300,-.

Anders Robstad med band 26. november kl 20.00:
Anders Robstad med band - Tribute to Radiohead - melodiøs britpop. Denne kvelden tar han med seg et knippe dyktige musikere; Thomas Fagervik, Lasse Nygaard, Tom Andreas Kristiensen og Andreas Haugen. Bandet tolket låter av Radiohead - melodiøs britpop.
Billettpris: 250,-.

Swinging Christmas 10. desember kl 20.00:
Endelig er Swining Christmas tilbake i Kulturhuset Foajee etter to år med pandemi. Vennesla Musikkorps' julekonsert i samarbeid med Kulturhuset startet i 2013 og er blitt en vakker tradisjon med et stort publikum.
Billettpris: 300,-.

Flere arrangementer på kulturhuset kan du finne her.

Ta med matpakka di til Vennesla Bibliotek sine "Lunsjpåfyll":
Lunsjpåfyll er Vennesla biblioteks faste arrangementsrekke på torsdager. (ca. en gang i måneden) Følg med i lokalpressen og på Kulturhusets Facebook side for oppdateringer.

"Putin og pressen" 20. oktober kl 12.00:
Richard Bærug, forfattar og medieviter snakker om russisk media og propaganda.
Gratis adgang.

Bunader 8. desember kl 12.00:
Eit funn av ei gamal trøye i ei kiste førte til ein ny herrebunad med tradisjon tilbake 200 år. Lisa Blom frå Husfliden i Mandal fortel ei historie om folkedrakt, tradisjon, handverk og bevaring.
Gratis adgang.

Verksteder på Biblioteket
Biblioteket vil ha forskjellige typer verksteder.
Fredag 29. oktober: Halloween-verksted
Onsdag 7. desember: Juleverksted
Åpent for alle og gratis adgang.

For mer informasjon om arrangementer på biblioteket se her eller vår FB-side eller Instagram.

Vennesla Kino:
Vi viser film hver søndag kl 17.00 og ca kl 19.00. Det blir en spennende høst med masse gode opplevelser hos oss.

Du kan til enhver tid se filmprogrammet, trailere og kjøpe billetter her. eller så kan du også sjekke ut vår FB-side

Vennesla Kulturskole:
Mandag 12.12 og tirsdag 13.12 i Salen, Kulturhuset

VENNESLA KULTURSKOLE PRESENTERER: «Show»
Vennesla kulturskole inviterer til Show med elever fra dans, sang og musikk.
Det er beregnet at forestillingen varer i ca. 60 minutter uten pause.
Mer informasjon finner du senere på kulturskolens hjemmeside og Facebookside.

09. desember 2021
Skrevet av